Фолк певицата Алисия даде да се разбере, че самочувствие все още й е останало, след тежката раздяла с футболиста Валери Божинов. Едно нещо прелъстителката Николета никога няма да й отнеме и винаги ще й диша праха, защото в очите на Валери, тя винаги ще бъде жената след нея, сподели блондинката за "Story".

Нека ви припомним, че Валери и Алисия се разделиха с много шум около тях. Оказа се, че Божинов е водел паралелна връзка от една година със сексбомбата Николета. Тя от своя страна не пропускаше да подразни певицата със снимки и изказвания, за да афишира връзката си с футболиста. Наскоро плеймейтката отпразнува бурно рождения си ден и дори се изгаври с мъката и огорчението на Алисия, като изтанцува бурно песента й „Твърде грубо“.

Изпълнителката споделя, че е била най-наранена от начина, по който футболистът и Николета Лозанова са избрали да афишират това, че са заедно.

*Николета и Валери

„В крайна сметка аз май научих последна. Ще цитирам Валери: „Исках да постъпя джентълменски“. Трябваше да го стори преди една година, когато са започнали отношенията им“, с горчивина си спомня певицата.

Зарязаната Алисия разкри, че е хващала бившия си любим не веднъж в крачка, но сляпата й любов й е попречила да мисли трезво и да си даде сметка, че мъжът й е прелюбодеец.

До последния момент Алисия е вярвала на Валери, че тя е единствената жена в живота му, но според думите й за Николета Лозанова: „Николета постигна своето. Тя правеше всичко възможно аз да разбера, че тя присъства в живота му“.

С огорчение талантливата певица споделя, че доказателствата за връзката между Николета и Валери ставали все повече. Алисия разкрива, че дори е видяла SMS-ите, които двамата си пишели, но футболистът отново отрекъл и така успял да заблуди разума и сърцето й. Това оправдание й прозвучало твърде нелепо и осъзнала, че краят на красивата им приказка наближава.

Въпреки това Алисия твърди, че има неща, които Николета никога няма да й отнеме, защото в очите на Валери тя винаги ще бъде жената след нея.

*Алисия (Снимка: сп. Story)

Когато за първи път двамата обсъдили ситуацията, Валери споделил на Алисия, че онова, което е било определящо за раздялата им, е тръпката, която изпитвал към Николета.

„Но тръпката е нещо първично. Не съм сигурна, че вече го познавам, той не е същият човек. Тръпка за цял живот няма. След това остават уважението, любовта и компромисите. Не е сериозно обяснение за раздялата ни. Със същата тръпка можеше да бъде и към друга жена. Ако не беше Николета, щеше да е друга“, твърди Алисия.

Изпълнителката споделя още, че не би се съгласила да има дете от Валери, ако е знаела, че връзката им ще се разпадне.

„Определям постъпките му по-скоро като предателство, което трудно бих простила и което ще остави отпечатък в живота ми завинаги“, категорична е Алисия и макар тази изневяра да й тежи като камък, заявява: „Да, спала е в леглото ни. Но аз не съм видяла нищо, сигурно защото Валери старателно е изчистил. Само при мисълта, че се е постарал толкова много, за да не забележа аз, след като тя е била там, ме кара само да се усмихвам“.

Вижте видео:

Алисия - "Твърде грубо"

Алисия - "Твоя тотално"