Обявената за любовница №1 Николета Лозанова не спира с атаките срещу фолкаджийката Алисия.

Този път новата на Валери Божинов се подигра на външния вид на Ася от Вакарел, пише "7 дни спорт".

Николета зададе конкретен въпрос към чалга звездата: "От злобата се погрознява...Не се ли притесняваш?!?!"

Лозанова за пореден път взриви личната си страница в социалната мрежа Фейсбук с този коментар.

Приятелките на красивата брюнетка пък не спряха да обсъждат написаното от нея. Дали за да защитят пловдивчанката, или от неприязън към изпълнителката на "Имаме ли връзка", коментарите бяха доста злобни.

"Накъде повече?", "Може пък да е достатъчно грозна, май затова не спира да злобее, няма повече накъде", са само част от коментарите под публикацията на Ники.

Припомняме, че в профила на Николета постоянно изникват нови, интересни снимки. Последната серия от фотоси, които от Hotnews.bg забелязахме на личната й страница е от любовната й ваканция в Италия. Изглежда двамата с Валери се забавляват и съдейки по коментарите под снимките любовта им е в разцвета си. На снимките се вижда, че плеймейтката наблюдава мач на любимия си от ВИП ложата. Николета не пропусна да се поглези и с купища шоколади и плюшени играчки след срещата. 

За да бъде скандалът пълен, Лозанова публикува снимка с екип, на който са изписани нейните инициали NL 87. Не се уточнява обаче дали това е нейна идея, или на Божинов. Остава тайна и как футболистът гледа на излиянията на красавицата във Фейсбук.