Богаташката съпруга Елена Петрова и мисизката Яна Маринова, които са сред топзвездите на сериала "Стъклен дом", жулят уискито като смоци, разкриват присъствали на купона по случай старта на родната сапунка.

Двете актриси не се отделили нито за миг от американския посланик Джеймс Уорлик, като изобщо не му отстъпвали по чашка и непрекъснато вдигали наздравици с него, пише blitz.bg.

Посланикът тв звезда, който също има роля в "Стъклен дом", бил изключително доволен от близостта си с Яна и Елена и следял двете хубавици да не останат без питие.

Останалите актьори обсъдили набързо Петрова и Маринова, които са набедени във всички земни грехове.

За Яна се говори, че е станала повече от обикновена позната на Уорлик и именно заради нея той се решил да става актьор. На промоцията на филма тя се появи с прясно напомпани устни.

Елена Петрова пък продължава да бъде одумвана за връзката си с ново младо гадже. Говори се дори, че къдрокосата прелест е вече в развод с богатия си гръцки съпруг, което обаче едва ли е вярно за жена с практицизъм като нейния. В момента актрисата занимава колегите си и журналистите и с тайната татуировка на лявата си ръка, която никой не може да разчете.

"Ако исках някой да ми прочете татуировката, щях да я направя на английски или български", отсече Елена пред любопитните.