Елеонора изкарвала между 10 и 200 лв. на вечер, и то само от бакшишите като танцуваща сервитьорка.

Това разказа нейната приятелка и колежка Ели Паскова.

Двете работят в попфолк клуб във Велинград.

"Докъм 2 ч през нощта сервираме, след това целият персонал става и започва да танцува, за да предразположи и гостите. Елеонора е много добра на кючеците", добави Ели.

Тя разкри, че красивата брадърка имала и много ухажори с различна дебелина на портфейла.

"Получавала е от тъпите предложения - колко искаш за секс, но не си е лягала с клиент напук на всички приказки", твърди Паскова. Според нея дори Елеонора да си е харесвала някого, когато получавала подобна оферта, се обиждала и се отдръпвала. Приятелката обаче разкри, че все пак, откакто Елеонора е с Давид, му е изневерявала веднъж с бившето си гадже Васил. "Беше моментна химия", споделя Ели.

Елеонора не напускала послушния като кученце мъж само защото не искала дъщеря им да остане без баща. Самата тя била израсла без истинския си татко, разказа още Ели Паскова.

Междувременно почти всички съквартиранти в Къщата са без пари. Истинска загадка остана как Ванеса намери с какво да плати на маникюристката в салона за красота, след като с Цветелин отдавна са привършили финансите си.

Най-богати засега остават Радо и Анджелика, както и Христо и Корнелия. Средства са скътали и най-възрастните Радка и Чавдар Каменарови, които рядко пазаруват каквото и да е.

Тази вечер едно от номинираните семейства - Милеви или Чипеви, ще трябва да напусне Къщата. Ще бъдат отворени по две линии за гласуване за всяка от двойките. Така ще стане ясно кой от двамата - мъжът или жената, всъщност е по-симпатичен на хората пред екрана на Нова тв.