Новият сезон на „Биг Брадър” е един огромен коктейл с много подправки. Участниците са избрани така, че животът им е повече от скандален.

От друга страна, предаването има брутален сценарий, който цели „да разлае кучетата“, за да има какво да коментира народът.

Последния случай, който шокира много хора са сензационните разкрития, които направи Ванеса за детството си. Тя призна, че като била по-малка, обичала да се самонаранява. Заедно със Светлин, 17-годишната благоевградчанка седна на детектора на лъжата и „изпя” всичко за миналото си.

Младата дама неведнъж си е режела ръцете, като протест срещу лошото отношение на родителите й към нея. Тя се самонаранявала тогава, когато майка й и баща й не са й позволявали да направи нещо.

Брадърката веднъж поискала да отиде на море сама със Светлин и приятели, но родителите й казали, че не може. Тогава тя взела един нож и си прерязала и двете ръце.

Тя призна пред цяла България, че не е получавала никакво внимание от баща си и това е причината да се отдава на мъжете толкова лесно – имала връзка още на 12-годишна възраст. Преди Светлин, Ванеса е имала три гаджета, за които той не подозирал до сега.

Скандалната дама твърди, че сега съжалява за всичките главоболия, които създавала на семейството си като малка.

„Постъпила съм много глупаво тогава, но сега вече не съм такава”, каза в шоуто Ванеса, която е една от най-интересните личности в този сезон на риалитито.