Ексцентричната попфолк дива се появи на сцената в благоевградски клуб, където до малките часове на нощта забавлява феновете си. Макар участието й да беше заявено няколко седмици преди това, до последно не беше ясно дали чалгаджийката ще отиде да пее. Причината, разбира се, е стрелбата, в която участва свекър й. Цецко Йомов рани двама в опит да защити другия си син Тодор. Имената на Ария и Георги Йомов също бяха замесени в крими свадата, а самата певица се покри след инцидента. Ария, чието рождено име е Мария Цветкова, е посъветвана от адвокатите си да не дава публични изявления. Единственото, което певицата си позволи да направи, е да отрече да е замесена в кървавата драма и да помоли да не замесват името й в инцидента.

Ария, която бе разпитвана за стрелбата на Околовръстното, е във война със своята колежка Преслава, научи "България днес". Причина за това е любовен триъгълник. Двете не могат да се понасят, избягват да се засичат, никога не се качват на обща сцена, въпреки че са част от семейството на "Пайнер". Нещо повече - имало е разговори по телефона на висок тон и закани между чалга звездите. Камъчето на раздора е настоящият мъж на Преслава - предприемачът Павел Лазаров. Едрият мъжага от врачанското село Оселна се кротна до добричлийката, която му роди дъщеря Паола. Преди това плейбоят въртеше редица плеймейтки. В леглото му бе небезизвестната вече бивша на Благо Джизъса - Русата Златка. След това Павел известно време живееше в столичния квартал "Лозенец" именно с Ария, която тогава все още бе популярна с истинското си име Мария Цветкова.

Тя стана Мис Плеймейт през 2008 година, когато бе само на 18 години. Преслава ревнувала Павел от Ария, която правила няколко опита отново да осъществява контакти с него. Ариа от година насам все пак е в сериозна връзка с футболния национал на България и футболист на ЦСКА-София Георги Йомов. 24-годишното крило е внук на легендата на "Левски" Тодор Барзов. 31-годишната Мария Цветкова е направила баджанаци куп бизнесмени, милионерски синове и дори футболисти. Привлича окото на несебърския олигарх Динко Динев, който я взема под крилото си. Ария му ражда син през 2010 година, което се явява шесто дете за богаташа. В богатия списък с мъже на Цветкова попадат още двама милионерски синове. Това са Жоро Главата - наследник на взривения сикаджия Стоил Славов. Преди години плеймейтката се хвалеше и със снимки със Стайко Стайков - син на алкохолния бос Миню Стайков. В интернет пространството могат да се намерят слухове за нейна авантюра с плейбоя Благой Георгиев, но те не са потвърдени.