Това се питат последователите на разтропаната плеймейтка, която продължава да твърди, че не е обвързана. Гаджето е на друго мнение. Стоянов, който е бивш на фолкаджийката Дебора, дори отпразнува 3 години любов с Дениз.

„Това е трети твой рожден ден, от който сме заедно, ти ми даде всичко за мен, обичам те повече от всичко, бих дал живота си за теб. Обичам те“, пише Стоян Стоянов под кадър с любимата си,

Плеймейтката и Стоян явно имат отворена връзка, защото гювендията има свободата да спи и с други мъже. Предполагаме, че Стоянов е наясно с изневерите. Бизнесменът е бивше гадже на Дебора, известна повече с пиянските си изцепки, отколкото с кариерата си. Чалгаджийката дори роди син Самуил, който е кръстен на баща си и носи неговата буквичка. Преди време Стоян скандализира с разкрията си как се е запознал с бившата си – като я поръчал като проститутка, пише "Уикенд".

„По това време живеех в Германия и мой приятел ми я препоръча. Ползвал нейните услуги, след като му я подарили и останал доволен. Писах й във фейсбук, за да уточним тарифата“, шокира с признанията си Стоянов. Тогава Дебора имала сериозни финансови затруднения и дължала пари на лизингова компания за колата си. За една нощ с нея бизнесмът се разплатил с 600 евро, преведени за лизинга.

Инстаграм страницата му е пълна със снимки с Хайрула. Бизнесменът явно се гордее със завоеванието си и гордо го демонстрира в социалните мрежи, като не крие дълбоките си чувства към плеймейтката.