Той просто извади архива на „Х Фактор“, който бе продуциран от Маги Халваджиян, в който участваха двете бъдещи звезди. Момичетата са абсолютно натурални-без ужасните екстеншъни, устни и филъри, които не само ги състаряват, но и превръщат в копие една на друга.

Двете се появиха заедно в телевизионното шоу, а зрителите първоначално се объркаха коя коя е. Еднаквите прически и силиконовият бюст са сред причините за идентичния външен вид на певиците. Актьорът Мариан Бачев не пропусна да се пошегува с двете.

"Дъщеря ми Косара вижда по телевизията в момента една до друга Тита и Гери-Никол: - Тези близначки ли са? След което ги дават като дебютантки в музикален формат в годината, в която се е родила - 2014: - Ама толкова симпатични са били, като млади! КАТО МЛАДИ. Толкоз", коментира Бачев.

Пътят на Тита и Гери-Никол започна преди години в предаването "X фактор", а двете бяха част от една група. След края на шоуто варненката бързо стана звезда и забрави за старите си приятелки. На Христина, както е истинското име на Тита, й отне значително повече време да се прочуе. Двете многократно са казвали, че не са скарани, но почти не поддържат контакт.