Не съм и очаквала от псевдополитик да реагира по правилния начин", каза за "България днес" певицата Мариана Попова по повод неодобрителните слова на бившия депутат от НДСВ Антония Първанова за премиерата на представлението "Виновни". В него Мариана играе в театър "Сълза и смях" с половинката си, актьора Веселин Плачков, който е автор на текста, а режисурата е на шефа на артистите Христо Мутафчиев. Първанова написа в социалната мрежа, че представлението е падение, липса на талант, нарцисизъм и комплекси.

"Да, ВИНОВНИ са режисьор и актьори, но и всички ние за това, че допуснахме в театър със 130-годишна история да се постави подобна долнопробна бутафория. Културата ни стана много съблечена, направо гола", пише политикът. "Аз съм Мариана Попова, утвърден артист, и не мога да се занимавам с хора, които не ме харесват. Да са живи и здрави!", добавя Попова.

И гордо споделя, че са получили цветя от семейството на президента Румен Радев. "Ако не бяха на визита в Чехия, щяха да са сред изисканата ни публика заедно с Марги Хранова, Мария Илиева, Криси Димитрова, Лара Златарева и много други. Не ме интересува кой какво мнение има! С Веселин не познаваме тези хора и не сме длъжни да им отговаряме! Представлението е страхотно! Влезте в страницата на събитието и прочетете коментарите. Какво да кажа повече!", допълва Мариана.