Тя отскочи на почивка в Дубай. Брюнетката реши да избяга от студовете в България и забегна на топло. Красавицата разгледа всички забележителности на емирството. И, разбира се, не пропусна да се наслади на типичната арабска храна в изискан ресторант, след кето отговори на въпроси на свои фенове.

Най-интересният от тях касаеше отношенията на миската от Пловдив с прясно бракувания Благой Георгиев. Тафкова бе категорична, че двамата не се познават, а отговорът обезсмисли всички публикации от последните месеци, че двамата са преживели страстна, но краткотрайна любовна афера. Недобросъвестни медии дори спекулираха, че миската иска да влезе в "Сървайвър" заедно с бившия футболист, за да се разправи с него пред цяла България.

Тафкова обясни още, че има добри приятелки сред другите Мис България, като две от тях дори я поздравили първи за рождения ден, който тя празнува в емирството. Иначе пловдивчанката решила да си почине от инстаграм, затова не била активна в социалната мрежа. Преди да забърка името си с Георгиев, тя се сочеше от лъжливи медии като причината певицата Емануела да се раздели с приятеля си, но това също се оказа невярна информация.