Участничката в новия сезон на "Сървайвър" Стефани Разсолков, по-известна в социалните мрежи като Tattstoner, е една от най-известните български в "Онли фенс". Псевдонимът е свързат с многото татуировки по тялото на разтропаната брюнетка-tatts и stoner -жаргон за фен на дрогата, предимно тревата. Стефани от отбора на известните ще гледат милиони български семейства, защото предаването ще върви от 21.00 часа, както и миналата година. Засега от телевизията не са обявили официално часът и датите на излъчването му, но според Hotnews.bg "Сървайвър" ще започне в последната неделя на февруари и после ще продължи в понеделник и вторник.

Истинските фенове на играта са шокирани от влизането на скандалната порно актриса, която през септември 2022г. бе гост и в по-късното шоу на Цитиридис пак по bTV. Разсолков има около 100 татуировки по себе си, а провокативните снимки, които споделя в социалните мрежи са причината профилите ѝ, да бъдат трити и деактивирани доста често, след което тя успява, да си ги реабилитира и упражнението се повтаря и повтаря напред във времето. Същото трябва да се случи и в "Сървайвър", като Стефани може да стигне до финал с подкрепата на петимни за голотии български мъже.

"Това не беше ли семейно предаване?Какво търсят такива морално деградирали индивиди?", пита зрител. Други пък вече се обзалагат дали няма да се залюби с Благо Джизъса."Вече комарите няма да се преносители на най-страшната болест на острова", шегува се трети.