Часове след преждевременното напускане на най-екстремното риалити “Survivor” и с първи коментар на неочакваните събития той ще бъде гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Любимецът на зрителите и ценен играч от отбора на „Известните“ ще пристигне директно от Доминикана с разказ от първо лице за оцеляването, глада, отношенията в племето и за трудното решение да излезе от играта. На тръгване от Доминикана, актьорът сподели:

"Все си мислех, че съм подготвен и ще успея да съм последният оцелял, но явно съм грешал. Да си с голямо сърце се оказа, че невинаги е плюс. След серия изследвания лекарите не ме допуснаха в играта и колкото и да исках и да се пазарих с продуцентите, решението е категорично. Много ме е яд, даже си поплаках през нощта, защото очаквах да се върна в играта при своето семейство. Тръгвам за милата ни родина и имам много да разказвам".

Ученикът на Стефан Данаилов призна още в социалните мрежи, че е разочарован от себе си. "Сърдечно благодаря на всеки един от вас, който е отделил от времето си, за да гледа, за да ме подкрепя и да ми пише тук. Аз съм много разочарован от себе си, макар да не нося пряка вина за случилото се, но обичам да се боря до край. В такива трудни моменти именно вие ми давате сили да продължа и разбирам, че има смисъл от това, което правя и в частност актьорската професия. Без публика един артист е загубен".