Преслава бе първата, която подкрепи колежката си след скандала, както Hotnews.bg вече писа. Двете извиха глас в дует, а по-късно Отварачката не спря да кърши снага полугола. Бурното забавление требваше да покаже, че тя пет пари не дава за все още законния си съпруг Мирослав Соколов, който се върна при първата си жена. Соколов не смята да се признава пред съда за виновен, въпреки че това със сигурност ще го спаси от ефективна присъда.

Лихварят е готов да твърди, че целият побой над фолк фивата е бил при самозащита. Мирослав обяснява, че е съобщил на съпругата си, че я изоставя, за да се върне при бившата си Вая, от която има две деца. Тогава фолк дивата откачила, започнала да удря мъжа си, да го обижда и той я спукал от бой, за да се защити.

Припомняме, че Миро и Мария са заедно от 2 години. За този кратък период тя успя да го накара да се оженят. Интересното е, че Вая явно ще играе роля в бъдещата съдебна битка между Мария и Миро. Тя отново е приела мъжа си и домашният арест на Миро се провежда именно в жилището, в която живее тя с двете си деца.