Актьорът, който само преди дни припадаше и береше душа в Доминикана като участник в шоуто на Би Ти Ви „Сървайвър”, оздравя с бясна скорост и даже вече успя да скочи с парашут. А уж имаше блокаж на дясната сърдечна клапа... На хората с проблеми със сърцето обикновено се препоръчва да не се товарят с излишни активности, но явно това не важи за тези, които са получили блокаж на дясната сърдечна клапа, както Филип Буков. Вместо да се пази поне месец след като го пуснаха от болница, актьорът се похвали, че е „открил сезона”, като е скочил с парашут.

Актьорът не може да се обърне от работа, откакто се върна от „Сървайвър”. Както „Уикенд” писа, още преди да тръгне за Доминикана, той имаше уговорени ангажименти с представления на шоуто „Петък вечер”, в което участва заедно с другите „татковци” – Стоян Дойчев, Христо Пъдев и Павел Иванов. Проблемът със сърцето услужливо се появи навреме, за да върне актьора в България преди представленията.

Много хора се усъмниха, че той може да е симулирал припадъците и болестта си, а всъщност предварително да се е уговорил с продуцентите да го върнат след 3-седмичен престой в Доминикана. Буков отрича, но след скока с парашут положението става още по-съмнително.

„Ех, момче, ех, луда главо, за къде си се разбързал, животът е пред теб”, пита в социалните мрежи една от почитателките. А Филип отговаря: „Няма за къде да се бавя”.