Булкин, който дори бе сочен като най-достоен за победата от други участници като Филип Буков, нарочно не успяваше да нареди конусите в поставената задача и направи всичко възможно Джизъса да го победи. Останалите участници не спряха да коментират, че той нарочно е паднал от Благо, което пък обиди футболиста. Най-директен бе Тино, който още по време на играта попита изумен Булкин защо се държи така неадекватно. Зрители пък предполагат, че Георгиев е убедил съпурника си да загуби нарочно, като му е предложил пари. Те не спират да го критикуват на страницата на предаването в "Сървайвър".

"Безлично и безхарактерно присъствие! Щом ще се жени, да гледа да стои мъжки в живота!", ядосва се фен на предаването. "Много безхарактерен излезе,а и тази боза с пръстена беше не на място и си личеше ,че играе така,че да бъде победен.Да и е честит на бъдещата булка Булкина", иронизира друг.

Булкин направи предложение за брак на приятелката си, с която са заедно от 3 години и заяви, че чака тя да му отговори като се видят в София. Днес в инстаграм моделът написа прочувствено обяснение за участието си, като накрая доста нагло заяви, че се надява "да се е представил достойно".