Бившият футболист, който бе на гости на Николаос Цитиридис, с усмивка коментира, че може да прави две неща наведнъж, като едновременно участва в "Сървайвър" и се развежда. Той обаче прави и по три неща, като завъртя и нова любов с Мария Обрейкова, която бе сред публиката в студиото на bTV, пише Hotnews,bg. Заедно с блондинката бяха още Татяна, Иван Булкин, баджанака на джисъза Георги, Филип Буков и други. Готвачката Божана Кацарова не бе сред апологетите на бившия футболист.

"Не съм с тази жена, така или иначе. Бях с халка в играта по време на играта, да", лаконичен бе Благо, който показа, че е заменил венчалния пръстен с вървчица от църква. Той естествено има и нова татуировка с надписа на предаването на дланта си. "С Жорката Валентинов показахме, че каквото и да се случи в реалния живот, всеки може да прости и да продължи напред. Той го доказа. Успокоявах го, давах му съвети".

Шоуто е записано преди дни и Джисъза не пропусна да напомни за това, като показа как се гледа. Бившата му жена Поли избяга в Гърция, като уж дава да се разбере, че не е сама заради многото храна и чаши в таверните.