В програмата на bTV Story централно място ще заеме новият сериал с участието на най-популярния турски актьор – Къванч Татлъту – „Семейството“ (The Family). В продукцията, която разбуни духовете в редица страни, турският Брад Пит влиза в ролята на собственик на нощен клуб и глава на влиятелна фамилия. Той поема сенчестия бизнес на семейството си след самоубийството на баща си и с всички сили се стреми да го спаси и легализира. В този етап от живота си, героят се запознава с млада и амбициозна психоложка (Серенай Саръкая), бореща се сама с превратностите на съдбата и готова на всичко, за да защити единствената си близка – своята сестра.

Въпреки че принадлежат към два различни свята и имат коренно различни възгледи за живота, двамата се впускат в бурен любовен романс с непредвидими последствия…Провокирана от собствените си демони, психоложката решава да изследва членовете на новата си фамилия и да разбере какво се крие отвъд привидната хармония. Тайните, които разбира, обаче, променят из основа представата ѝ за „Семейството“. Дали по този начин отношенията между двамата герои ще се изложат на риск, зрителите ще разберат в епизодите на премиерната поредица скоро по bTV Story

Сензацията „Златно момче“ провокира рекорден зрителски интерес и широко обсъждане във всяка една територия, където се излъчва, както и в социалните мрежи. За по-малко от година сериалът е закупен от над 100 държави от цял свят и очарова многомилионните си фенове с изключително смел сюжет и брилянтна актьорска игра. Най-новата продукция с участието на любимеца на българските зрители – Къванч Татлъту – „Семейството“, е втората сензация за тази година в световен мащаб. Той се радва на любовта на зрители от над 80 страни в целия свят.

Категоричният фаворит на публика в момента и рейтингов феномен не само в съседна Турция, където е създаден, „Златно момче“ (Golden Boy) проследява необикновената любовна история на заможен, но крайно безотговорен младеж от Истанбул и скромно момиче от Антеп, които са принудени да сключат брак. В центъра на историята, базирана на реални събития, е Ферит Корхан (Мерт Рамазан) – богат наследник, който с фриволното си поведение и безбройни авантюри, докарва до отчаяние семейството си. За да даде урок на внука си, главата на семейството го жени за скромно момиче, което да се опита да го вкара в правия път. Бракът е уреден, двата свята се сблъскват, лицемерието и лъжите се срещат с чистите и красиви души, а как ще завърши тази история, зрителите ще разберат от ефира на bTV Story! Изключителният успех на сериала в цял свят се дължи както на грабващия и динамичен сюжет, така и на химията между двамата главни актьори – Мерт Рамазан и Афра Сараджоолу, които се превръщат в категорични любимци на зрителите.