Не съм съжалила за секунда и съвсем сериозно го казвам. Имам вина, че се поддадох и попаднах в капана на човек, който искаше да нарани бившата си жена с мен и това беше много грозно". Това ексклузивно разкритие направи Денислава от "Игри на волята" в официалния онлайн подкаст на предаването. Пред водещата Ива Иванова финалистката в тазгодишния сезон на предаването сподели, че не се чувствала щастлива заедно със здравеняка Кристиан Кирилов (добил популярност като екранния Митака от сериала "София ден и нощ") и това за нея не било връзка.

"Бяхме заедно месец и половина и аз трябваше да вляза в "Игри на волята". Кристиан имаше голям проблем с "Игрите". Саботираше ме непрекъснато. Каза ми:"Ти си луда и се вманиачаваш". А аз ходех да тренирам в залата, защото бях взела насериозно този формат. Не исках да се излагам пред цяла България. Да ми говориш и саботираш така, за мен не е ок. В един момент ми каза:"Хубаво, влизай си, но влизаш сама". После обърна палачинката и уж ме е чакал. Но, това не ме интересува, защото отдавна вече си бях взела решение, че приключвам нещата, защото смятам, че не сме един за друг", сподели дъщерята на отпадналата на крачка от финала Виолета Стайкова.

"Съжалявам искрено, че имах връзка с Кристиан. След като приключихме, лично се извиних на Джулия. Зарадва се, че й писах. Само това ще кажа по въпроса. Страхотен човек е", разкри още Денислава Велкова.