Той поставя на трето място по заплащане почти неизвестния Джордан, който уж дели шампионската стълбичка с безспорни звезди като Емануела и Преслава. "Изтичането" на парите на чалгарките идва няколко дни, след като всички сайтовете притоплиха новината на Hotnews.bg от няколко години, че Галена е вън от димитровградската фирма. Нейното място според списъка едва ли не заема Джордан, който според напълно изфабрикуваната информация взима 10 бона за участие. Певецът, за чиито хит Hotnews.bg не може да се сети, наистина има много участия, но е далеч не само от славата на вече липсващите във фирмата Галена и Емилия, но и от все още колежките си Преслава и Емануела.

Логично в списъка Преслава и Емануела са певиците с най-висок хонорар - 12 000 лева, но само луд би приел за истина новината, че Джордан взима с два бона по-малко от тях. Просто списъкът е направен по информация от началото на година за вдигането на хонорарите на звездите, сред които със сигурност Джордан не е.

В списъка като новина е определен и фактът, че Ивана пее с бенд-нещо, което тя прави от години и никой не би трябвало да е изненадан, че базукарката й седи като залепена до певицата. Ивана и оркестър взимат с два бона по-малко от Джордан. Срещу 7000 бона се разписват Анелия и Теди Александрова, а с хилядарка отгоре взимали Джена, Илиян и Глория.

Диона, заловена да кара с дрога, явно може да събере достатъчно пари за забранени удоволствия, защото взима 5 бона за участие. В тази си част списъкът е напълно истински и може да му се вярва. Някои от известните в миналото звезди взимат хонорари равни или дори по-ниски от тези на по-младите си колеги. Борис Дали например получава 4 500 лева, а Милко Калайджиев - 2 500, но това не е изненада, защото двамата нямат нито един нов хит от години.