Тази вечер ще бъдат третите номинации на Big Brother Family. По време на живото предаване от 20:00 часа съквартирантите ще гласуват срещу своите неприятели или конкуренти в къщата.

Гости в студиото на Big Brother Live ще бъдат наскоро изгонените Мария и Цветелин. Атрактивните екс съквартиранти ще коментират на живо третите номинации на семейния формат на предаването специално за зрителите на Нова телевизия. Двамата ще разкажат как виждат обстановката и настроенията в къщата.

Ако в края на номинациите, номинационни точки са събрали три семейства, ще бъде отворена линия за позитивно гласуване. Чрез нея зрителите ще могат да спасят едно семейство още същата вечер. Така две двойки ще останат за изгонване в четвъртък.

Много вероятно е семейство Качанови да са едно от номинираните семейства. Миналата седмица много от съквартирантите искаха да ги номинират за изгонване, но Давид и Елеонора се скриха от бурята на номинациите. Те бяха на любовен уикенд извън къщата и това ги спаси. Дали обаче не им спечели противници в състезанието? Какво ще се случи със семейство Качанови сега? Кой ще бъде застрашен от изгонване тази седмица? Предстои да разберем...