Мис България 2009 Антония Петрова, която стана и Мисис Русия 2012, реши да внесе яснота по повод информацията, че е снимала филм за купените титли в Русия.

''Държа да отбележа, че нито аз, нито конкурсът Мисис Русия сме попадали в този филм! Гледайте филма, там всичко става ясно! В него попадна нашата сънародничка и организаторка на ред пародийни и както става ясно от филма платени конкурси Меги Савова и алтернативния конкурс на Мисис Русия- "Россиская женшина", с победителка Инна Жиркова!

Така става ясно коя е истинската победителка, която отгоре на всичко НЕ си е купила титлата и това съм аз! Единствената ми връзка с този филм е че бях поканена от руски и български медии да го коментирам! Изключително съм щастлива, че името на конкурса Мисис Русия и моето продължават да са неопетнени, което е в реда на нещата, въпреки желанието на много хора това да не е така! А истината трябва да се казва!"

Междувременно Инна Жаркова се отказа от короната за „Мисис Русия", след като не успя да отговори на елементарни въпроси в телевизионно интервю. Повече четете .