Всеизвестната манекенка Антония Петрова за пореден път намери сили да влезе в полезрението на обективите, след като сътвори поредното скандално чудо. На скорошно светско събитие тя се държа с особена бруталност към кроткия си съпруг Саша Бередин и с поведението си втрещи останалите гости.

Потресени от изцепките на Мис Крокодил хора разказват, че били ужасени от отношенията между уж влюбените съпрузи. Антония се държала нагло към своя богат мъж, с явното самочувствие на принцеса пред голтак.

''Толкова нагло поведение рядко се среща където и да било. Дори злодеите от сапунените сериали не са толкова брутални! През цялото време не спря да мърмори за нещо и да му натяква, на което Бередин разумно предпочете да не отговори. В един момент дори измъкна цигарата от устата му и я стъпка пред погледите на всички, след което му каза, че ще го напусне'', споделят възмутени до крайна степен очевидци.

Според непотвърдена информация, гневът на Антония Петрова бил предизвикат от размяната на нежни погледи между Александър Бередин и неизвестна хубавица. Клюкари разправят, че руснакът и красавицата през цялата вечер се целели с любовни стрели, от което ревнивата миска тотално побесняла, пише kliuki.bg.

Антония Петрова и Александър Бередин не за първи път се карат пред хората. Преди няколко месеца помежду им отново избухна зверски скандал, който за щастие скоро бе потушен. Загрижени за семейното им щастие хора им пожелават само силна любов и да не се джафкат повече.