search icon
search icon

Кубрат нае Денди да учи Андреа на обноски!

Боксьорът Кубрат Пулев е твърдо решен да превъзпита своята половинка Андреа, за да спре фолкаджийката да го унижава на публични събития

Боксьорът Кубрат Пулев е твърдо решен да превъзпита своята половинка Андреа, за да спре фолкаджийката да го унижава на публични събития.

Спортистът преживя страшен резил преди време, когато жена му се появи облечена като проститутка за пет лева от Лъвов мост на пищната церемония на „Спортист на годината", пише ''Всеки ден''. Тогава Андреа привлече десетки погледи върху разпищоления си бюст и вместо всички да аплодират Пулев за огромните му постижения през изминалата година, повечето от присъстващите мъже прикривали с ръце набъбналите си достойнства при вида на разголената му жена.

Затова Кубрат възложил на Денди почти непосилната задача да обучи певицата как да се храни с нож и вилица и да се държи прилично. Боксьорът тежка категория платил доста добра сума на паркетния лъв, за да сътвори чудото и да възстанови на чалга дивата първите седем години, които явно й липсват.Една от основните задачи на писателя е да научи Андреа да се храни правилно, да казва „благодаря" и „извинявайте", както и да говори на вие.

Друга основна задача била Андреа да може да различава кои дрехи са за чалга сцената, а кои - за официални публични събития. Още по време на първия урок обаче светският лъв бил направо втрещен от поведението на поверената му ученичка.

„Вие, госпожо, да не сте маймуна", попитал я раздразнено той. Андреа го отвратила, като постоянно си гризяла си ноктите и стояла с разкрачени крака срещу аристократа поет. Денди направо се хванал за главата, но все пак се захванал за работа, разказват източници. Според него обаче на чалга дивата щяла да й трябва поне година, за да се научи на елементарно възпитание.

Снимки: Булфото

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари