search icon
search icon

Андреа изложи Кубрат на „Мъж на годината“

Най-успешният български боксьор Кубрат Пулев за малко да потъне от срам заради половинката си - фолк певицата Андреа

Най-успешният български боксьор Кубрат Пулев за малко да потъне от срам заради половинката си - фолк певицата Андреа.

И то за пореден път! Русата дива го изложи яко, като се появи на церемонията по награждаването на боксьора със званието „Рицар на сабята" по време на тазгодишното издание на „Мъж на годината", облечена в полупрозрачна черна рокля, която щедро разкриваше прелестите й, без да остави и грам на въображението.

Андреа изглежда бе объркала събитието с чалга сборище, защото бе единствената облечена по този нелеп начин, коментираха очевидците на срамната случка. Тя не се посвени да развее силиконовите си цомби пред най-младия митрополит Антоний, който присъстваше, за да приеме отсъдената грамота от името на патриарх Неофит, както и пред политици, дипломати и изявени общественици, пише ''Всеки ден''. Певицата буквално събра погледите на гостите с пищното си деколте, въпреки че бе заложила на рокля до коляното.

„Изглеждаше като момиче на повикване до елегантния и стилен Кубрат", потресени са свидетелите на срамните сцени.„На чалга феновете това може и да им харесва, но все пак сме на изискано събитие", възмущават се други.

Пулев през цялото време гледаше леко смутено, макар че се опитваше да прикрие конфузната ситуация с обичайната си чаровна усмивка.

Андреа не за първи път излага спортиста на публично място. Тя често залага на провокативните тоалети и влиза в класациите за най-безвкусно облечена звезда у нас. Освен това блондинката лекомислено поставя Кубрат в неловки ситуации с това, което говори.Наскоро тя заяви, че не желаела да има деца, защото и двамата били твърде отдадени на кариерите си, а и тя щяла да си развали фигурата. Боксьорът обаче явно не е бил наясно, че половинката му няма планове за общи деца и я контрира с изказването, че само той в семейството си още няма наследници. Дори заплахите на майката на Андреа, че ще спре да финансира певческите й изяви, ако не се кротне, не стреснали фолкаджийката и тя си продължила по кривия път.

Всичко това доведе и до слуховете за предстояща раздяла между Кубрат и Андреа. Те все по-рядко се появявали заедно по събития, а боксьорът почти не се съобразявал с капризната певица.

В светските среди се говори и че вече не живеели заедно, което обяснява и нелепото й облекло по време на церемонията, което Пулев едва ли би одобрил, ако са тръгнали към церемонията от едно и също място.

Снимки: Булфото

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари