След кратка пауза, The Smugglers Collective отново включват своята машина на времето, наречена SMUGGLERS SWING CLUB, за едно ново завладяващо пътешествие.

Този път машината ще ни отведе още по-назад, в края на 19-ти и началото на 20-ти век, когато пътуващите циркове и карнавали са били сред най-вълнуващите и зрелищни забавления.

Smugglers Swing Club: Join The Circus ще се проведе на 1 март в традиционното за събитието място – столичния клуб “Mixtape 5”.
 

Партито ще въведе посетителите си в пъстрия и мистериозен свят на sideshow спектаклите и пътуващите циркове в Щатите, за една вечер изпълнена с много музика, танци, зрелищни пърформанси и магия.

Зад пулта, разбира се, ще са DJ-те от The Smugglers Collective, които ще върнат гостите на събитието към златните години на суинга и ритъм&блуса, зората на рокенрола, a към края на вечерта ще навлезем с пълна сила в 21 век, когато electro swing-a е новата винтидж мания в цял свят.



За една единствена нощ, клуб “Mixtape 5” ще бъде преобразен в истински цирков манеж, изпълнен с клоуни, мимове, жонгльори, танцьори, екзотични животни и други интересни и невиждани персонажи.

Сред специалните гости на пътуващия цирк са невижданите досега The Tattooed Lady и The strongest man on Earth.



Smugglers Swing Club: Join The Circus ще Ви посрещне с традиционния "Винтидж будоар", където всички гости ще могат да преобразят визията си с ретро прически и грим, направени от професионалисти. Посетилите на партито ще имат възможността да си направят винтидж фото сесия в оригинален ретро декор, вдъхновен отново от цирковите артисти.



Началният час е 21:00, а стартът на винтидж-треската ще бъде даден в 22:00 часа. Входът е на цена от 10 лева, без предварителна продажба на билети.

За тези, който не са присъствали досега на събитие от поредицата, SMUGGLERS SWING CLUB представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава SWING срещу ELECTRO-SWING. По този начин са покрити всички разклонения на SWING и ROCK’N’ROLL музиката от 40-те години до днес, когато ELECTRO-SWING течението изживява своя възход. От феномен SMUGGLERS SWING CLUB се превърна в традиция. Партитата имат за цел да популяризират пред по-широка аудитория винтидж музиката, култура и начин на забавление, всичко това поднесено с модерен привкус.