Между 13 и 15 ч. na 14-ти септември в Камерна сцена „Славянска беседа” ще се проведе безплатен импровизационен курс, който ще даде възможност на всички участници  да се запознаят отблизо с импровизационния театър.

Броят на местата е ограничен - 20 души, така че побързайте да се запишете предварително на brigadirov@yahoo.com.

След уъркшопа следва младежка формация „Студията”, която ще представи спектакъла "RГолям" или накратко "Ъъъ!" – по скечове на Ханох Левин или още Как се "налива" сол в раните. Типично по младежки обещават ведро настроение и... доза мъдрост! Започват в 17:30, вход – 5лв.

Последни на сцената на „Славянска беседа” ще излязат от ШиЗи Про, за да покажат що е импровизационен театър и има ли почва у нас да си професионално неподготвен. Тяхната група от професионални импровизатори ще създадат представление по казана от вас дума. Вижте интересни персонажи, които попадат в безумни ситуации и ви въвличат във вълнуващи истории. Всяко представление е вдъхновено от вашите думи. Създава се пред вас и само и единствено заради вас. Елате и си кажете думата! Началото ще бъде поставено в 20:00 ч. и ще е с импровизирана продължителност от около час-час и половина. Вход свободен, като всеки може да остави нещо на излизане.