Алкохолът изигра лоша шега на любимеца на зрителите Станимир Гъмов.

Предпочитаният поради ненадминатото си чувство за хумор актьор все по-често се впуска в безкрайни пиянски запои, пренебрегвайки семейството си.

След поредния шумен купон приятелката му Анна опразнила нейната част от гардероба и заедно със сина им Иван се изнесла от семейното жилище.

Раздялата му се отразила много зле – пиянството му се задълбочило. Продължава да посещава шумни купони и да е душата на компанията, но приятелите му споделят, че на него не му е изобщо до смях.

Умението му да весели тълпата му докара и много ангажименти. „Нова телевизия” явно видя в него свежо лице с все още свежи лафове и освен в сериала „Етажна собственост” го набута и в шоуто за двойници на звездите.

Покрай потенето си под силните прожектори Станимир Гъмов явно е решил, че ще става нов човек. Негови приятели с изненада споделят, че от няколко месеца той е само на сок от моркови.

След сериозно предупреждение от лекарите, че ще трябва да спре с пиенето, днес дори и най-верните му авери не могат да го запалят по предишните му постижения да пресушава по литър уиски само за няколко часа.

Макар че засега усилията му явно не впечатляват неговата Анна и двамата продължават да живеят разделени.

За сина си говори с огромна любов: „Детето е най-прекрасното нещо, което съм направил в този живот. Страшно е умен за възрастта си и постоянно ме изумява с адекватните си коментари. Мисля си, че Иван е по-прозорлив и схватлив от доста хора на моите години", споделя той, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.