search icon
search icon

Слави Трифонов спира шоуто си!

Точно 12 години след началото на "Шоуто на Слави" неговият водещ решил да сложи край на предаването, което ознаменува една цяла епоха в телевизията

Точно 12 години след началото на "Шоуто на Слави" неговият водещ решил да сложи край на предаването, което ознаменува една цяла епоха в телевизията.

Засега той споделил тези свои намерения само пред екипа си.

"Ние трябва да се махнем от телевизионния ефир преди да мухлясаме, преди да станем досадници. Шоуто не трябва да е на всяка цена. Когато усетим, че това нещо не върви, трябва да го спрем без емоции. Ще се сбогуваме просто така, на нас са се случили само хубави неща, няма за какво да съжаляваме. В крайна сметка можем да правим и нови неща" - това каза пред своите зрители Слави, след като бе гост на собственото си шоу навръх рождения ден. Причина за това решение е падналият рейтинг, който се отчита през последните шест месеца. След толкова време в късния праймтайм на телевизията аудиторията на шоуто значително е намаляла, отчитат от БТВ. Слави Трифонов планира да свали предаването следващата година, когато то навлиза в своята 13-а годишнина.

Остава въпросът дали шоуменът ще успее да намери своето място под слънцето в същата телевизия за други свои проекти. Ако успее да направи "България търси талант" отново, Слави ще е доволен да продължи работата си с БТВ, казвали от екипа му.

Самият Трифонов бил много разочарован от ниските резултати в рейтингите, които предаването бележи напоследък. Дългия бил уморен и от постоянното текучество в екипа му. Все по-малко талантливи сценаристи се задържали в предаването, тъй като заплатите вече били намалени, а в същото време Трифонов е прочут с грубото си отношение към своите служители. Шоуменът, който дълго време беше дондуркан в БТВ, вече не се ползвал със същото доверие. Собствениците не криели възмущението си от това, че толкова много пари са давани на Трифонов, за да си прави предаване, което се гледа само от "мама и тати", заради което му орязали и голяма част от бюджета, пише в. "Всеки ден", цитира .

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари