Бизнесменът Иво Атанасов е първият човек, който потвърждава с името си версията на Сесил Каратанчева и баща й Радослав за есемесите на премиера със сексуален контекст към тенисистката – пише „България днес“.

Свидетелят е бил със семейство Каратанчеви на злополучния турнир „Ролан Гарос“ през 2005 г. и в подробности разкрива как се е стигнало до скандалните съобщения и какви са били последиците.

„Видях есемесите. Спомням си, че за да приключи кореспонденцията, Радослав взе телефона на Сесил и написа от нейно име, че ще отиде в хотела на Бойко Борисов с баща си, след като преди това имаше покана“ – твърди в интервю за вестника Иво Атанасов.

„Виждам, че по другите медии се почва целенасочена кампания срещу Радослав и Сесил. Говорят се 100-процентови неистини от хора, които нито са били с тях, нито познават семейство Каратанчеви. Явно някои гледат да са удобни и да извличат дивиденти от ситуацията“ – заявява в интервюто бизнесмена.

„Това е, което съм видял. Не мога да кажа на черното бяло и обратно. Всеки отговаря за себе си. Не мога да съдя другите. Това е личен избор“ – казва в заключение Иво Атанасов.