Сестрата на Бойко Борисов - д-р Красимира Иванова, разкри, че за разлика от народното "бойкуване", в семейството на премиера всички го наричат Боби.

В интервю пред "24 часа" не скри съжалението си, че все по-рядко се среща със своя брат и разказа някои любопитни подробности за хранителния режим на гербер №1 в страната, пише blitz.bg.

"Преди години Боби често се отбиваше при мен в Княжево. А сега е време, когато живее някъде си, и аз не знам къде, казва с тъга д-р Иванова и продължава: "Когато дойдеше изненадващо, най-бързото беше да му направя пържени яйца. Сега не знам, може би се въздържа от пържено, има лекари около него, препоръчват му какво да яде, да се пази от лошия холестерол".

Красимира Иванова, която е неонатолог по специалност, твърди, че любимата храна на премиера е риба във всичките й форми на готвене.

Бойко Борисов хапвал също агнешко, телешко и свинско, но бил страстен почитател на месото.

*Бойко Борисов (Снимка: Bulphoto)

"С удоволствие пие турско кафе в джезве с леблебия, и да е каймаклия - като това, което правеше дядо ни. Когато през ваканциите гостувахме при него и при баба в село Херково, джезвето беше все на печката. Така се научихме да пием турско кафе", припомня си д-р Иванова.

Въпреки хранителните подробности, в които влиза покрай празничните софри, тя категорично отказва да обсъжда отношенията на брат си с бившата му половинка - банкерката Цветелина Бориславова.

*Цветелина Бориславова (Снимка: Bulphoto)

"Само той има право да коментира. Аз нито искам, нито имам право. Все едно да ме питате за нечия диагноза - няма да ви я кажа", отсича Красимира Иванова.

Вижте видео:

Бойко Борисов в "Рулетка"