Слави наистина си повярвал и поискал няколко министерски поста. Както често нарича всичко, което го е заговорило, „моя приятел”, така и се изживял за голям авер на бъдещия премиер, пише razkritia.com.

Направо си изготвил списък със свои хора, които да влязат в правителството на ГЕРБ. При това не един и двама, а цели 5-има. Каква е представата на Дългия за границите на нахалството и дали си дава сметка, че, без да е представител на партия, може да предложи само едно голо приятелство и сюрия фенове като клакьори на новото правителство. А иначе да има роля в управлението на съдбата, която и коалиционни партньори не биха имали.

Пръв в списъка му бил някогашният му най-доверен сценарист – Роско. За Росен Петров Слави поискал ключова роля в МВР – или на поста заместник на Цветанов, или шеф на ДАНС. Иван Кулеков пък бил гласен за министър на културата. Не че сегашният върши повече работа, но за какъв дявол му е на Бойко Кулеков и кой стои зад него.

Интересното е, че в екипа на Слави дотолкова се вземат за силни на деня, че предварително черпили за успеха, най-вече Кулеков.

Според шоумена добре би било Кандидат-депутатката Валерия Петрова, която Слави издигна като независима и не успя чрез него да влезе в парламента, да бъде вкарана в правителството директно от приятеля му Бойко. Само защото се опълчи на шефа си министър, момата според него ставала за социална министърка.

Продуцентката на шоуто му Диана Младенова била нагласена за министър, отговарящ за усвояването на еврофондовете. Двуметровият наивник имал свой човек и за министър на финансите.

Ако и половината от информацията, до която се е добрал „Папарак” е истина, а вестникът разполагал със сигурен източник, това е атестат за психическа пригодност на някои хора.

Най-малкото защото не е ясен смисълът на спечелването на изборите от Бойко и компания, когато симпатичния му някога шоумен е можел да разполага с незнайно с какво заслужена власт.

Войната обяви на всеослушание самият Трифонов, след като започна открито да показва ненавист и жлъч по отношение на бившия си приятел. Така, от нищото и за нищо (за несведущите, разбира се) започнаха оплювки ала Лили Иванова и Васа Ганчева, след което Бойко си призна застрашително, че ако е искал отдавна да е приключил Дългия.

Накрая Борисов се ожали, че 50% от властта му е била в опасност да бъде присвоена от самозванкото. Тогава Бойко измъкна изпод носа на Славчо градинката до Японския хотел и сега там друг бизнесмен ще си строи мол.

Гражданите и зрителите печелят тъжни дивиденти – шокират се, объркват се и се разочароват от егото на популярни и значими личности за обществото ни.

Вижте видео: