Треньорката по джудо беше номинирана от племето „Войни“ заедно с акаунт мениджъра Елина Панайотова и инфлуенсъра Мария Обрейкова, но получи най-малко гласове от зрителите (7,238%) и не успя да запази мястото си. Александра беше последният участник, който отпада след вота на публиката, който бе много критикуван от зрителите заради краткото време, в което могат да гласуват. Явно даващите своя глас са били твърде малко и затова правилата в предаването се променят, видя Hotnews.bg. Оттук нататък играта навлиза в нов, още по-интересен етап, в който социалните умения ще бъдат решаващи. Както и досега, сървайвърите ще продължат да се борят за племенен имунитет, но номинираните ще влизат в дуели. Победителят в сблъсъка ще продължава напред в битката за 150 000 лева. Победеният ще трябва да се прибере у дома. Въпреки че преживя броени дни в племето „Войни“, Александра се справи достойно с изпитанията в Доминикана

„Напускам твърде рано, но съм доволна от представянето си. Много ми се искаше да продължа по-дълго в играта, защото тя е изключителна“, каза Александра, която се озова в предаването на по-късен етап заедно с още трима нови участници - певеца Кирил Хаджиев-Тино, финансовия представител Данаил Стоянов и шампионката по кану-каяк Станилия Стаменова.

Месец след старта на „Survivor“ ясно се очертаха и тайните коалиции. Дизайнерът Едис Пала и брокерът Павел Здравков все по-усилено планират как да надхитрят и надиграят съотборниците си от племето „Войни“, които смятат за твърде пасивни. Сговорът в „Известни“ също се пропуква. Влогърът Стефан Попов - Чефо и новото попълнение - Данаил Стоянов, направиха уговорки далеч от очите на останалите участници. Дали тяхната коалиция ще остане стабилна или ще се окаже крехка като тази на кулинарката Божана Кацарова и футболиста Благой Георгиев, тепърва ще стане ясно.