search icon

Любопитно

Водещата на "Истината за нас" Силвия Лулчева зарязала първия си мъж заради Слави Трифонов?

Актрисата отказва да се омъжи заради нарушена клетва

Водещата на риалитито "Истината за нас" Силвия Лулчева категорично отказва да се подпише в гражданското с бащата на дъщеря си Васил Бинев, с когото живее на семейни начала.

Причината е в нейния неуспешен първи брак, когато нарушила обетите, дадени в деня на сватбата й - да остарее със съпруга си и да стане майка на децата му, пише blitz.bg.

"Един път се издъних, казвайки думичката "завинаги", затова никога не бих се омъжила повторно", признава къдрокосата актриса.

Когато Лулчева е на 23 години, тя се жени за момче от махалата, което харесвала от малка.

"Интересно е, че аз винаги съм го харесвала и съм си казвала, както в моминските си мечти, така и на глас пред приятелки, че щастлива ще е тази жена, която му стане съпруга. И тя наистина е щастлива, тази, която е сега. Но аз не бях. Исках нещо много, то ми се случи, но се оказа, че не е за мен", разказва Силвия пред "Стори".

Пропуска обаче да уточни какво точно й се е случило в онези младежки години.

Паметливи столични клюкари твърдят обаче, че актрисата, която тогава е студентка в НАТФИЗ, е зарязала съпруга си заради връзката си със Слави Трифонов.

Тя започва преди още Дългия да стане известен и двамата влюбени живеят на малко таванче близо до Женския пазар. Именно на Силвия, която е завършила столичната Френска гимназия, Слави посвещава песента си "Френската гимназия, нея Господ пази я".

Състудентите на Лулчева Влади Въргала и Август Попов канят Трифонов, който учи виола в Консерваторията, да участва в студентската програма "Ку-ку", която изстрелва учиндолеца по пътя към славата.

Силвия и Слави са заедно за кратко, достатъчно за да се разведе актрисата със законния си мъж. Година след официалния развод пък тя среща сегашния си партньор в живота - актьора Васил Бинев.

От него е дъщеричката й Елица. И Бинев, и Лулчева си изкарват прехраната не толкова на театрална сцена, колкото от филмите и предаванията, които озвучават. Силвия например е позната на всички телезрители като гласа на Кари Брадшоу от "Сексът и градът".

Актрисата ужасно иска да роди братче или дъщеричка на Ели, но плановете й се провалят заради диагнозата "вторичен стерилитет".

Тя вече се е примирила, че ще има само едно дете и е щастлива с мъж като Васил Бинев, който умее да я разбира и да успокоява страховете й.

Свързани новини