Звездата на българското кино и в частност от “Стъклен дом” – Стефан Данаилов, е приет по спешност от Бърза помощ преди дни.

Причината била, че знаменитият ни актьор бил в прединфарктно състояние, пише razkritia.com.

Драматичните събития се развили на снимачната площадка около снимането на поредния епизод за българския сериал, но този път случилото се не било игра, а злощастната реалност.

Актьорите разказват, че докато заснемали една от сцените, изведнъж Ламбо го пронизала изключително остра болка в гърдите, а на лицето му избило пот, алармираха от в.”Контра”.

Веднага му се притекли на помощ, прекратявайки записите, а някой от тях се обадил да пристигне екип от медици.

Пристигналите лекари веднага установили, че бившият ни министър е с ускорен пулс, а кръвното му налягане “хвърчало в небесата”.

Незабавно му разпоредили, че трябва да бъде откаран вкъщи, където да лежи на легло и да си почива цял ден, защото според тях било късмет, че при тези показатели не получил инфаркт.

Заръките им веднага били изпълнени, тъй като здравословното състояние на българския Ален Делон никак не било цветущо.

Припомняме:

Стефан Данаилов е измъчван от тежки болести през последните две десетилетия. Ламбо страда от аритмия, тахикардия и високо кръвно налягане.

Инцидентът на снимачната площадка не бил единственият в неговия живот. Преди време се разболял и от двойна бронхопневмония, докато играел в Народния театър, като за да спаси, колкото може, белите си дробове се наложило да откаже и цигарите.

След това пък друг проблем се появил, свързан с напълняването му, заради което потърсил помощта на известната варненска лечителка Людмила Емилова.

Тя го подложила на плодова диета, така както това сторила и с Глория, и наистина имало моментен ефект, но след това актьорът прекратил. Някак си само плодовете не му се нравели.

Дори самият Стефан Данаилов разказва за здравето си, че:

“Като слушам лекарите, не съм добре. Но пък поддържам, висока медицинска култура – пия много хапчета за всичко. Ходя по лекари и каквото ми предпишат, го изпълнявам. Българската фармацевтика трябва да е доволна от мен. Политиката ме разболя. Стресът удря здравето ми”, откровеничи актьорът.

Сега обаче всички се надяват, че покрай снимките на “Стъклен дом” ще живне като се оправи здравословно, защото за сериала неговият герой доскоро бе мъртъв, но вече възкръсна. Дано да е така и със здравето му в реалността!

Вижте видео: