search icon
search icon

Лили Иванова лапва 100 бона на Нова година

Естрадната прима пее на галавечеря, чиито куверти са по 420 лв

Лили Иванова ще прибере рекорден хонорар за участие в новогодишната нощ, научи „Всеки ден" от свои източници. Звездата ще изнесе концерт на изискана галавечер в зала 3 на НДК.

Лили вече е потвърдила присъствие, след като е договорила да получи 100 000 лв. за изявата. В родния шоубизнес това е най-тлъстата сума, която изпълнител ще прибере за такова участие. Условието на легендата е половината сума да бъде преведена авансово до 1 декември, а останалите пари да й се дадат в деня на спектакъла.

Хонорарът на изпълнителката на „Детелини" не е изненадващ, тъй като в последно време тя искала по 50 бона, за да пее по сватби, коментират в средите. На футболиста Благой Георгиев пък му потърси 100 000 лв., за да се появи на менделсона с рускинята Есмер Омер. „Лили пак ще се нагуши. Знае как да си направи сметката", коментират в музикалните среди не без завист. Името й обаче е гаранция, че залата ще е пълна.Почитатели на примата отсичат, че било съвсем нормално тя да поиска двойно повече, когато става въпрос за изява на 31 декември. Новогодишното мероприятие не се организира от самото НДК, а от не особено известна фирма - „Пърпъл пойнт". Зала 3 ще бъде преобразена с кръгли маси, а удоволствието да присъствате на галавечерта става срещу куверт на стойност 420 лв. Точно толкова на брой - 420, ще са и местата за специалното събитие, на което ще се сервира 5-степенно гурме меню, както и ще се разлива отлежало уиски. Подобно официално мероприятие се провежда за първи път у нас. Поканени са банкери, солидни бизнесмени, съдии, политици.

В същото време из фоайетата на НДК глас ще извиват Васил Найденов и Георги Христов. Феновете, които искат да слушат само тях, ще се бръкнат по 150 лв., каквато е цената на нормалния куверт. Но той няма да осигурява достъп до галавечерята с Лили. Актьорът Стефан Рядков също е нает да весели купонджиите в новогодишната нощ.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари