Галерия „Юзина” преминава в летен ваканционен режим до края на месец август, а през следващия сезон ще изненада приятно своите почитатели.

„Стартираме подготовката на голям нов проект, който ще бъде анонсиран през месец септември и е в посока на по-мащабното и професионално изпълнение на целите, които екипът на галерията си поставя.”, обясни Десислава Монева, арт директор на „Юзина”.

Мениджмънтът на галерията ще обяви през следващия сезон своята нова концепция за популяризиране на иновативни проекти от съвременното българско изкуство по-уверено вече и по света.

До края на месец юли избрани картини на Салвадор Дали, Марк Шагал и Хуан Миро от колекцията на „Юзина”, могат да бъдат видяни в София в „А Фиори” на ул. Московска 3.

Същевременно Детската Арт Академия към галерия „Юзина” продължава да работи, като насочва и развива уменията на децата в областта на модерното и съвременно визуално изкуство. С помощта на професионален педагог и експерт психолог децата ще могат да разширяват познанията си за света на живописта и скулптурата.

Снимка:   Десислава Монева, арт директор на галерия „Юзина”, личен архив