Плеймейтката Николета Лозанова оприличи историята си с футболиста Валери Божинов на сериала „Листопад“.

В интервю за сайта podtepeto.com моделката каза, че вече й е писнало хората да се забавляват с „този смешен филм“.

За изминалата си година Николета сподели, че всичко което й се е случило е сбъднало всичките й мечти и очаквания.

"Бяха прекрасни, приказни, неописуеми 12 месеца от живота ми. През 2011-а си пожелавам всичко при мен да върви така, както през 2010-а. А именно - много любов, много работа, много приключения и много нови приятели".

На въпрос какво ще пожелае на тези, които я обичат и на тези, които не я, плеймейтката отговори:

"Не деля хората на такива, които ме обичат, и такива, които не ме обичат. Всеки има право на мнение. Нямам за цел да се харесвам на някого или да правя нещо, което да се харесва от всички. Затова и пожеланието ми е към всички. Обичайте се хора! Само с любов ще усетите солта и пипера на живота! Обичайте се, бъдете обичани и щастливи".

Празниците си красавицата прекарала великолепно, но за пореден път й станало странно, че всичко, каквото е правила, стана достояние на целия свят:

'Качих снимки в сайта си от новогодишното ни тържество с Валери, а те вече заляха Интернет пространството. Разбирам защо, но не го приемам. Всеки има право на лично пространство и на собствени мигове, които да си останат единствено в неговия си хард диск. Много хора коментират, че всяко движение ми е PR. Дори не подозират колко бъркат.

Аз съм човек като всички останали и имам право да качвам снимки в личния си сайт, било от рожден ден или от Нова година. Истината е, че има хора, които следят всяко мое движение и то не остава незабелязано. А за това аз не съм виновна. Нито го искам. Искам да ида на клуб, без да се видя на другия ден по медиите. Това е истината".

Относно поредната й титла за най-секси българка с която я окичиха от предаването "Горещо", Николета заяви, че подобни признания никога не й омръзват:

"Аз, като всяка жена, съм суетна и оценявам това, че ме харесват и ми лепят определения с “НАЙ”. Претръпнах някак обаче. Това не е първостепенно за мен отдавна. Леко се поуморих от това “НАЙ”, въпреки, че се лаская. Оцених много обаче това, че фолк певицата Мария гласува за мен, тъй като тя е жена, която винаги казва това, което мисли и не й пука. И по принцип е много критична към жените, рядко посочва някоя, която харесва".

На въпрос не й ли е писнало от цялата тази пукотевица около връзката й с Валери Божинов, тя отговори:

"Ами за мен вече всичко е минало. Този смешен филм от последните 3-4 месеца го изиграхме без сценарии и без режисьор. Няколко актьора в главните роли, които създадоха зрелище за цялата държава. Стига вече с този Листопад. Друг е въпросът, че някои от героите не спират да се вживяват в ролите си и продължават със сериала, въпреки, че вече на аудиторията й дотегна. Дъвчи се едно и също. Репликите са еднакви, сълзите също. Само декорът е различен".

*Снимка: Петър Тодорински

Наближаващият "месец на любовта" - февруари се очертава освен като много романтичен и като много работен за Николета:

"Предстоят ми две големи фотосесии за списания, няколко реклами, включително и телевизионни. Но ще разберете в последствие. Важно е обаче да подчертая, че нито един от ангажиментите ми не идват заради това, че съм половинката на Валери Божинов. А защото съм Николета Лозанова".

Тя ще заснеме и специални фотосесии с двама от щастливците, които бяха избрани от играта на сайта й. Това са 18-годишната Цветозара Иванова Александрова от Стара Загора и Веселин Росенов Чонов на 22 години от Пловдив.

Вижте видео:

Николета Лозанова и Валери Божинов във видео връзка с Мартин Карбовски

Снимка (водеща): Петър Тодорински